Пълен ДЕТОКС на тялото, кръвта и лимфата за 90 дни

Пълен ДЕТОКС на тялото, кръвта и лимфата за 90 дни

12/04/2019 Off By trancer4o

Все по-голямото количество токсични храни и замърсените въздух, вода и околна среда, правят прочистването на организма и тялото по-важна задача от когато и да било.

Тези замърсявания се превръщат във виновниците, отговорни за слабата ни имунна система, правейки ни силно податливи на хронични заболявания, като някои форми на рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет, натрупване на излишни килограми, кожни проблеми, болест на Алцхаймер и др.

Детоксикацията е процес, при който човек прави промени в начина си на живот, за да изчисти тялото си от вредни токсини, които могат да навредят на здравето му.

Тези промени обикновено включват въздържане от вредни навици, храни и напитки и оптимизиране на процесите, извършвани от тялото.

Някои промени може да са временни, като спазването на пречистваща диета, а други, може да са перманентни, като въвеждане на спорт и физически упражнения, консумация на повече течности и др.

Много хора не осъзнават, че много от физическите заболявания и неразположения, които изпитват ежедневно, са резултат от организъм, натоварен с опасни токсини, който отчаяно се нуждае от детоксикация.

Признаци за токсично претоварване, които могат да бъдат облекчени с Детоксикация / Прочистване на организма/ лимфната система и кръвта:

  • Подуване на корема, газове и запек;
  • Постоянно чувство на умора и тежест;
  • Хормонален дисбаланс;
  • Болки в ставите и сухожилията и мускулна слабост;
  • Главоболие, гадене;
  • Често боледуване;
  • Натрупани мазнини в корема;
  • Кожни проблеми, чупливи нокти и коса;
  • Неконтролируем апетит за вредна храна;
  • Раздразнителност и чести промени в настроението.

Какво представляват токсините?

Токсините са всяко вещество, което може да е отровно или да има негативни последици за нашето здраве.

„Токсин“ се отнася за всички тежки метали, химикали, замърсители, изкуствени хранителни съставки, пестициди и отрови, които причиняват увреждане на телата ни.

Въпреки че може да звучи малко крайно, повечето хора вярват, че в днешно време сме в постоянен контакт с токсини.

Те могат да бъдат във водата, храната, въздуха и поради тази причина е много трудно да се ограничи тяхното въздействие върху организма.

Защо е нужно да прочистваме  ЛИМФНАТА СИСТЕМА?

Лимфната мрежа често се запушва или претоварва, а когато тя не функционира правилно, лимфата се инфектира, имунитета спада, а това води до различни заболявания. За да се радваме на добро здраве е важно лимфната система да функционира правилно и лимфната течност да тече свободно. Когато лимфната течност преминава през лимфните възли и далака, тя изчиства мазнини, стари клетки, бактерии и токсини, които се изхвърлят извън тялото, а пречистената лимфа се връща отново в лимфната мрежа.

Ако се оплаквате от следните  проблеми, най-вероятно лимфната ви система е претоварена и се нуждае от прочистване:

  • хронична умора
  • често главоболие и мозъчна мъгла
  • повишено ниво на хистамин и чести алергии
  • подуване и болезненост на гърдите по време на цикъл
  • храносмилателни нарушения
  • затлъстяване и наднормено тегло
  • целулит
  • чести синусни инфекции
  • изпотяване
  • задържане на вода
  • обложен език
  • акне и други кожни проблеми
  • суха кожа
  • подуване на крайниците
  • артрит
  • лесна нараняемост

Много са причините, които могат да доведат до претоварване на лимфната система, като дисбаланс в храносмилателната система, носенето на тесни дрехи, стресът, дефицитът на йод и други.

Прочистване на кръвта!

Отравянето на кръвта е заболяване, причинено от бактерии. Симптомите на отравяне на кръвта включват проблеми с дишането, висока температура, учестена сърдечна дейност и други. Тези нарушения в организма могат да бъдат овладени чрез пречистване на кръвта.

Прилагането на процедурата намалява нивата на високия холестерол и предпазва от настъпването на инфаркт, инсулт и сърдечно-съдови заболявания.

Как да детоксикираме огранизма си напълно?

Прочистване на тялото, лимфата и кръвта!

Спортът, диетите и честите разходки вероятно са полезни за тялото ни и от части ни помагат да се отървем от определени токсини, които сме натрупали… достатъчно ли е обаче това?

Истината е, че ние подлагаме ежедневно организма си на всякакви замърсявания и колкото и уникална система да е той, все още не успява да се прочисти със същото темпо, с което ние  успяваме да го замърсим.

Една чудотворна билка, предизвиква интереса на хиляди учени от цял свят. Стотиците изследвания направени върху нея последните 20 години са категорични за нейните благоприятни свойства, които ще ни шокират с резултатите си.

Учените са категорични, че ако растението се отглежда в екологично чист район и не се преработва допълнително с химикали и други препарати, ще запази 100% от качествата си, които ще рефлектират толкова благоприятно върху организма ни, че ще можем да забравим за над 80% от болестите – от обикновени настинки и грип до хронични заболявания.

Латинското наименование на билката е Artemisia annua, позната още като Сладък пелин. Това е единственият вид пелин, който се счита за безопасен и не е забранен за употреба във фармацията.

Не е тайна, че именно с него се разработват и лекарства за тежки, нелечими до момента заболявания, които са бич за човечеството в 21 век.

Сладкият пелин (Artemisia annua) е един от най-мощните имуностимуланти познати на човечеството. Той пречиства напълно организма от натрупаните токсини, шлаки, паразити. Изчиства както кръвта така и лимфната система. Влияе благоприятно при кожни обриви, гъбички, миоми, кисти и др.

Щастливи сме да отбележим и факта, че именно в България се отглежда в био условия, тази така ценна за здравето ни билка.

Българският производител „Ахрида БИО“ вече няколко години е лидер на европейския пазар, без конкуренция.

„Ние не правим компромиси с качеството. Отглеждаме реколтата си в екологично чист район, далеч от индустриални зони, без каквито и да е препарати, които да стимулират растежа за сметка на свойствата на билките. За разлика от вносните продукти, ние можем да дадем гарант за качество. Факт е, че нашият продукт е най–предпочитан пред останалите не само в България, но и в над 10 страни от Европа като Германия, Великобритания, Испания, Италия, Финландия, Франция, Белгия, Швеция и др. Причината е, че до момента, никой не предлага качеството, което предлагаме ние. “  Екипът на Ахрида БИО

Официален сайт на Ахрида БИО – www.sladak-pelin.com

Фейсбук страница >> ТУК 

Директен телефон за поръчки и запитвания : 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

ПРИЛАГАНЕ

Приемът е по една капсула от 350mg на ден – сутрин , без значение дали е преди или след хранене, в продължение на 90 дни. Всяка опаковка съдържа 90 капсули , достатъчна за пълния 3 месечен курс.