Злояди деца или майки, които ни скриха шапката

Злояди деца или майки, които ни скриха шапката

20/09/2018 Off By djani

ЗЛОЯДИ ДЕЦА ИЛИ МАЙКИ, КОИТО НИ СКРИХА ШАПКАТА

 

Тази тема е стара колкото света. Откак съществува родителството, хората са изправени пред този проблем. За някои то е бреме, но тук ще видите как някои хитроумни и сръчни майки са приели това като предизвикателство и са намерили начин да накарат отрочето  да си хапва сладко.

  1. Зелени, вкусни неща подредени прилично в кутията за хранене на дечко. Тази майка определено ни спечели симпатиите и адмирациите. Е добре де, на фона на останалите е можело да прояви малко повече въображение, но признаваме, че кутията изглежда апетитно.

 

 

 

 

2 .Има ли дете, което да не се радва на зайче и производните му теми?!? Тази майка, Ако и да прави впечатление на зъл веган, очевидно се е постарала да убеди отрочето си в ползите от комбинация на моркови, здравословен хляб, диня и…някакви зелени неща, които колкото и да се взираме не успяваме да разберем какво е с точност, но определено заслужава аплодисменти.

3. И като сме тръгнали по темата със зайчетата…

 

 

4. Тази направо печели личната ни награда в категория „ най-добър аниматор сред кулинарите”…Бравооо!

 

5. Не се наемаме да правим подробен анализ на психологията на следващата майка, но причините, заради, което е вложила толкова много усилия в един сандвич за да изобрази така симпатичните ни бухалчета и зарязването на морковите в толкова автентичен , направо примитивен вид ни остави в недоумение….Все пак имаме няколко хипотези за предполагаеми отговори от нейна страна:

–  Бях забравила ютията с любимата риза на мъжа, детето закъсняваше за училище, майките от училищното настоятелство ме чакаха и изобщо…бързах бе бързах, какво не разбрахте?!?

– В хороскопа ми пишеше да не докосвам нищо оранжево за по-дълго време до отшумяване на ретроградният Меркурий…

–  Исках бухалчето да има „резервни крачета”, по този начин детето консумира повече моркови…

 

  1. Семпло, закачливо и лаконично. Цветенца, пеперуди в изящен ред. Романтична майка, която е пренесла розовите си усещания в кутията на детето. Завиждайте. Насреща ви определено има задоволена и усмихната жена.

7. Тази жена е създала цяла картина на тема „морско дъно”. Аплодирам я шумно докато тайно си обърсвам крайчеца на устата. Такива статии определено не бива да се пишат преди да си обядвал…

8.Тази майка събра точките по степен на целесъобразност в категориите-  бързо, ефективно с минимум продукти!!! Евала жено!

9. Ето на това се казва полет на въображението – панди от ориз, които ядат яхнийка…

10.След пандите хапващи яхнийка мислехме, че няма да има нещо, което да ни възпламени, но оставихме за десерт снимката , която ни умили, разтопи и разбърка представите ни за кулинария. Котенца кротко хрупащи рибка…Има здрава причинно -следствена логика, умилителна визия и божествен вкус и комбинация…Мяу!