Лъжите, които всяка жена си  ” умира” да чуе…

Лъжите, които всяка жена си ” умира” да чуе…

22/09/2018 Off By djani

Докато за мъжката половина на човечеството женската логика е таен ръкопис с неразгадаеми йероглифи, то има и представители на мъжката раса, които са напипали път към сърцето на всяка жена. Еволюцията, еманципацията, генното инженерство , нито една наука не е могла да промени една проста истина от праисторически времена – жената обича с ушите си. Тя има силни сензори и интуиция за лъжата, но… въпреки това има такива лъжи, които всяка…повтаряме, всяка жена иска да чува… Колко от тях вярват, статистиката не се наема да доказва.

 

Преди да преминем към конкретните лъжи ще ви издадем една проста тайна за спокоен, хармоничен живот пълен с мир и любов. Скоро ни попадна като съвет на един истински арабски шейх като съвет към мъжете. Нали разбирате, че неговият опит с жените не е никак за подценяване?!? Та шейхът твърди, че ако при всяко спречкване, дори най-малкото, вие стиснете зъби и кажете: „права си мила”, конфликтът ще се потуши от само себе си. Няма да има цупене, сълзи, заплахи, нито ултиматуми, нито… нищо. Просто казвате вълшебното изречение и тук войната спира. Помнете, че тук няма листовка с допълнителни указания, нито дребен шрифт служещ за заблуда на потребителя.

„Права си мила”… дори да не го вярвате истински, кажете го.

Не важи единствено в случаите, когато срещу вас е повдигнато конкретно обвинение (пример – вчера сте забелязан да влизате в апартамента на сочната съседка Минка… Тогава трябва да отричате до доказване на обратното).

А сега нека се върнем на лъжите, които всяка жена си умира да чуе.

“Ти си най-красивата жена на света!”

 Жените хвърлят огромна част от собствените, а и вероятно от вашите приходи за козметика, процедури, спа терапии… всички целящи едно нещо – да задържат или върнат красотата й! Извинявайте, ама коя жена иска да чуе, че е сбъркала?!?

 

“Никога преди това не съм бил с жена като теб”

Всяка жена знае, че вероятно има общи черти с посестримите си така както всяка котка знае, че като мяучи получава мляко. Но колко специални звънчета оживяват в главата й, като чуе подобно изказване. Оставяме на вас мъжете да берете плодовете на своето ласкателство.

“Ти си единствената жена в живота ми”

Една от най-откровените, вулгарни и прозрачни лъжи на мъжете.

Нима мъжа няма майка, сестра, лели, приятелки, колежки… има, разбира се! Но енергията и актьорското майсторство, които влагате в тази лъжа, ще донесат неподозирани дори за вас самите ползи…

” Не съм ял по-вкусно нещо през живота си”

Всеки зрял човек е чувал, че най-добрите готвачи на света са мъжете. Дори да го знаете, не ѝ го натрапвайте. Мотивирайте я да се развива и извади най-доброто от себе си.

“Толкова си умна/успешна/прозорлива”

Ако това беше истина, вероятно вие самите нямаше да се чувствате комфортно в нейната компания. Че кой нормален човек би се чувствал добре в компанията на плюеща информация и статистики надменна студенокръвна…?!? Ние не… вие?

“Искам да ти купя всичко на света”

И да искате не можете, наясно сме. Но самият факт, че ѝ демонстрирате щедрост ще омекоти вродената и склонност към шопинг, а невероятният ѝ инстинкт да ви противоречи за всичко ще я накара да каже нещо от сорта на „не е нужно всичко, и онази чанта/парфюм/рокля/обувки ще свършат добра работа…”

 

“Ти си съвършена, обожавам те”

Тя не е. И го знае много добре, повярвайте. Но ако поне веднъж в месеца намирате повод да ѝ го казвате, тя ще повярва, че я приемате изцяло с всичките ѝ кусури. Това ще я кара да блести и цъфти като пролетно цвете след дълга зима до вас. Кой не би искал да разхожда такова безценно бижу до себе си?!?

И така порепетирайте и после ни разкажете ако решите. Успех!

източник снимка: Pinterest