Лятно тяло и свежест за твоята кожа с вълшебния протеин Fairy Whey ISO

Лятно тяло и свежест за твоята кожа с вълшебния протеин Fairy Whey ISO

18/05/2020 Off By trancer4o

Мечтаеш ли да имаш  „летни пропорции” на тялото целогодишно, а кожата, косата и ноктите ти да имат свеж, здрав и младежки вид? Търсиш ли тайните? Колкото и да е невероятно – тайните за всичко това са две. Едната се крие в кухнята! Или по-точно в храната. Или още по-точно в правилното съотношение между най-важните за организма микро и макро-нутриенти! На базата на тези нужди на организма, за да съществува в пълен баланс, създадохме вълшебния суроватъчен протеин Fairy Whey ISO. Благодарение на него сега можеш бързо и вкусно да стопиш излишните килограми, да върнеш блясъка на косата и здравината на ноктите си, да съхраниш кожата си гладка и нежна, а ставите и костите си здрави. И всичко това поднесено с невероятния вкус на сладолед Страчатела – ванилия със стърготини от черен шоколад!

За никого вече не е тайна, че няма диета или хапче, които да водят до трайни резултати, без йо-йо ефект. Всички диетолози и фитнес треньори са единодушни: Балансираното хранене, като начин на живот (а не моментна диета), води до съхраняване на здравето и младостта, а тялото се изчиства от натрупаните подкожни мазнини.

С оглед на забързаното ни ежедневие и невъзможността да се храним правилно 4-5 пъти на ден , ние създадохме висококачествения, обогатен с всички жизненоважни хранителни вещества,  суроватъчен протеин Fairy Whey ISO. Ползите от суроватъчния протеин за изграждане на клетките, мускулните влакна, изчистването на подкожните мазнини са научно доказани. А суроватката е най-бързо усвоимият протеин.

 Във Fairy Whey ISO сме използвали протеин изолат в най-чистата му форма

В сравнение с други популярни протеини, чиято концентрация е 60-70 %, във Fairy Whey ISO тя е 90%. Това е така, защото изолат означава, че количеството на протеина в една доза е 90 %, тоест в малко количество получавате огромна концентрация чист протеин, който има и по-силно действие. За да ви спестим и място за множество кутийки и средства, ние обогатихме протеина с комплекс от вещества, които допринасят за поддържане на нормалното състояние на ставите, костите, косата, ноктите и кожата, необходими за здравето и красотата на една жена. Новата обогатена формула  подпомага и обмяната на веществата и ускорява метаболизма.

Единственият по рода си на българския пазар суроватъчен протеин Fairy Whey ISO е обогатен с:

 фибри, Колаген, Хиалуронова киселина, Витамин С, Калций, Магнезий,   Витамин E, Пантотенова киселина, Инозитол, Ниацин,  Витамин В2, Желязо, Цинк, Витамин В1, Витамин В6, Тиамин, Витамин А, Фолиева киселина, Селен,  Витамин В12 , Витамин D3

Тези вещества ще ти помогнат да поддържаш оптимално телесното си тегло, доброто си храносмилане, ще те държат в отлична кондиция, ще ти носят необходимите дневни дози от витамини, микро- и макро- елементи, протеини и въглехидрати. А ставите, костите, косата, ноктите и кожата ти ще бъдат защитени, здрави и красиви. И, разбира се, черешката на тортата: Вкусът на сладолед Ванилия с парченца черен шоколад! Ммм, насладете се! Здравословното може да е и много вкусно! А ако се питате коя е другата тайна за вечна младост, просто е: Спортувайте, каквото и да е!