Най-изненадващите атракции в летищата

Най-изненадващите атракции в летищата

18/05/2019 Off By martha

Много пътници разглеждат летищата като не повече от спирка на пътя към нещо по-добро – и кой може да ги обвинява като се има предвид забавените самолети, изисквания за сигурност и влудяващи тълпи, които са част от рутината? Но тези девет центрове са се заели да променят това с атракции за увеличаване на веждите, модни отстъпки и местен нюх.

Хонг Конг
Там ще откриете голф игрище с девет дупки, един от най-големите екрани на IMAX в Азия, виртуални състезания за автомобили и баскетбол, както и магазин за Muji.

Инчеон
ICN в Сеул, Корея, разполага с целогодишна пързалка, голф игрище с 18 дупки, както и културен център с корейски занаяти и музика.

Чанги
Новата 10-етажна експанзия на Jewel в Сингапур има лабиринт от жив плет и гигантска подскачаща мрежа. Закритите детски площадки, атракциите и кът за четене го правят приятелски и семеен.

Мюнхен
Не е изненада: Мюнхен разполага с пивоварна на място, Airbräu и шоурума на Audi. Тук се провеждат и събития за сърф и планинско колоездене.

Сан Франциско
Там ще откриете музей на авиацията, клон на аквариума Steinhart и спирка на обществения транспорт точно на летището.

Схипхол
Летището в Амстердам разполага с кислороден бар с ароматерапия, библиотека и два мини-музея отворени 24/7: Rijksmuseum (изкуство) и Nemo (наука).

Ванкувър
Те се възползват от обширните си пространства с мащабни експонати от родно изкуство и аквариуми, които са дом на над 5000 животникни.

Цюрих
Здравите пътници ще харесат магазина за хранителни стоки на място и възможността да се насладят на чист въздух чрез отдаване под наем на кънки, велосипеди или разходки.

Zurich Airport | Zürich-Flughafen | Kloten | Switzerland

Детройт
Придвижете се в стил от едно място до друго чрез DTW Light Tunnel, осветени стъклени панели, които пулсират с музиката от космическата ера.