Няма грешени моменти

Няма грешени моменти

18/09/2019 Off By martha

„Времето“ сега е основната причина или извинение за прекратяване на отношенията с друг. Ние го използваме през цялото време и го чуваме непрестанно, но какво точно означава “точно навреме”?Никога не сме живяли през време, когато всичко изглежда правилно, всичко просто перфектно се нареди, всичко е било лесно и гладко. “Времето” е винаги объркано, винаги несъвършено. То е непоследователно. Всичко няма да е добре през цялото време, нито ще бъде и лошо.

Но може би няма такова нещо като „грешени моменти“, може би просто има грешни хора. Ние използваме “времето”, когато не сме сигурни в чувствата си към другите или към определена ситуация. И може би ние използваме “времето”, когато се страхуваме да се изправим пред себе си, чувствата си и да оставим някой друг да ги види или да видим какво се опитваме да скрием от света.

Но истината е, че някои хора използват времето правилно, правят дистанцията по-близо, правят пътуването по-безопасно. Те правят трудните времена по-лесни и са готови. Те използват точното времето, когато срещнат човек, който ги интригува, човекът, който ги кара да се усмихват, човекът, който ги кара да вярват отново, да се доверят отново и отново бавно да обичат. Те знаят, че условията никога няма да бъдат перфектни, за да опознаят някого или да са във връзка, защото винаги ще има нещо, което да стои на пътя, но те също знаят, че винаги има начин да накарат всичко да работи в тяхна полза. Винаги има начин да се намери баланс. За да можете да се срещнете по средата, да се спогодите.

Времето е доста подобно на живота, то всъщност не е в полза на онези, които са готови. То ще бъде правилно или грешно, независимо дали сме готови за него или не.