Различното бъдеще – част първа

Различното бъдеще – част първа

04/10/2018 Off By djani

Някой може и да ме сметне за отчаяна фантазьорка, но в тази статия реших да ви разкажа за някои значими неща, които със сигурност ще се случат в бъдеще. Предназначена е единствено за хора с чувство за хумор.

От къде съм толкова сигурна, че ще се случат ли?!?
А вие допускате ли, че тази планета може да оцелее, ако продължаваме в същия дух?
Мисля, че във Вселената има нещо наречено баланс.
До кога човечеството може да действа като сляпо, крайно невежо и апатично общество?!?
Някой ден просто ще се събудим.

Например всеки ще има в къщата си машина за преработване на отпадъците.
Тя ще е голяма колкото човешки ръст, по-тиха от пералнята ви и по-умна от сегашните компютри.
Без специфичен аромат и супер безшумно тя ще превръща отпадъците в разни полезна неща.

(като пример ще ви дам автоматите преработващи пластмасови бутилки в храна за улични животни. За тях ще разкажа в отделна статия)

На Рептилияните рЕзко ще им омръзне прическата на Тръмп. Ще върнат Обама, който ще проведе световен симпозиум за мир. Ще махне границите на всички държави и мигом народа свободно ще се стече в определени държави с висок стандарт, работещи в полза на народа здравна, образователна система… Държави останали под 10 милиона ще бъдат закривани и автоматично причислявани към най-близката нормална. Управниците на държави подобни на нашата мила родина ще се уплашат, че като няма държава ще останат безработни и ще започнат трескаво да търсят решения за подобряване на ситуацията за да върнат хората си в предела на държавата.И странно, но факт ще успеят. България ще е една мирна, процъфтяваща държава, която малките корейчета ще изучават още в първи клас като държава за пример.

Лили Иванова ще реализира бляскав концерт по случай 150 години на сцена. Понеже Слави няма да е на екран и бенда ще е безработен, но все още толкова фреш, Лили ще ги покани да свирят заедно с нея. „Детелини” ще има нов аранжимент. Слави ще е супер щастлив и успешен бизнесмен, горд собственик на завод за чорапи за хора с ръст над 1.70. Ще гледа концерта от дома си на Малдивите обграден с 3 дългокраки внучета и тайно ще избърше една сълза с опакото на ръката си от носталгия.

Една нощ, Бен Ладен ще се присъни едновременно в главата на всички крайни фундаменталисти и ще ги светне, че никакви девици не ги чакат в отвъдното. На сутринта обляни в светло прозрение те ще разкажат на многобройните си жени и деца. Това ще им отнеме около 4 седмици безспирно говорене поради големият брой челяд.
В крайна сметка ще предадат оръжията си за претопяване. От получената сплав ще се построят красиви и устойчиви на пустинен вятър и жега хладни училища, с библиотеки към тях, където милите разкаяли се фундаменталисти ще изучават общообразователни предмети заедно с децата си.

С част от металната сплав от претопените оръжия на фундаменталистите ще се проектират бързо действащи електрически столове. Всеки. Повтарям всеки заловен, педофил, изнасилвач и убиец ще бъде наказван по бързата процедура без право на обжалване. Престъпността рязко ще намалее в световен мащаб, защото правосъдието ще работи.

Бабите ще спрат да хвърлят торбички с пари през балконите и ще ги дават за екскурзии и подаръци за внуците си като всички нормални баби по света.

Чалгата ще се приема като архаична форма на невежество.
Всички поп-фолк певици, силиконки, плейметки, плей-всякакви и
момчета с прекалено много мускули, объркани травестити и всякаква
сбъркана сган ще бъдат настанени в специални лечебници за лекуване на мозъка.
Ще излизат чисти и излекувани.

Един ден Господ ще се събуди с неочакваното прозрение, че така нареченото духовенство се е оляло достатъчно в изцепките си. Ще разпусне всички църкви, джамии, синагоги… по света. Ще останат единствено историческите храмове, в които никой не взима пари за кръщене, сватби и отделно за въздуха, който дишате в сградата. Всеки ще се моли където и когато поиска. Свещите ще са безплатни, а сградите на досегашните ще се превърнат в светли и чисти приюти за бездомници, в които духовниците ще работят като доброволци…
По този начин действително ще служат на Бога. Със златото от бляскавите им одежди ще се купят дрехи за сираците по света и горките, вече ще следят времето по обикновени часовници… Скъпите, които до сега са използвали ще дадат за скрап, а парите от преработените ще се инвестират в образоване на необразованите.

Парите за кино ще се дават НАИСТИНА за кино.

/следва продължение/

източник снимка: Бате Google

автор: Тезджан Ферад- Джани