Носете жълто в Новогодишната нощ

Носете жълто в Новогодишната нощ

11/12/2018 Off By nina

Вече започнахме обратно броене до началото на Нова година. Време е да започнем да мислим за идеалния начин за посрещането й, но преди това нека споделим и кое животно ще бъде символъ на 2019 година. Всъщност, ето какво трябва да знаете за следващата година.

Кое животно ще бъде символ на 2019 г.

Много скоро ще се сбогуваме с годината на Жълтото земно куче и ще поздравим символа на 2019 – Земният глиган. Според източния календар, годината на Земния глиган официално ще започне на 5 февруари 2019 г. и ще приключи на 24 януари 2020 г. 2019 г. ще бъде последната от дванайсетгодишния цикъл, през който Юпитер успява да направи една пълна обиколка около Слънцето. Земният глиган е символът за тази година, който ще дава посоката, в която да се движим през следващите 12 години.

От 2019 г. ще бъде годината на Земният глиган. Затова е необходимо да спазим няколко важни правила за правилното празнуване на Нова година. Когато избирате тоалета си за новогодишното парти, препоръчителни са жълтите нюанси, облечете жълта рокля, сложете златен грим, впишете в маникюра си слънчеви багри. Смята се, че тематичният цвят, съответстващ на цвета на символа на годината, носи късмет на онези, които го носят в новогодишната нощ.

Освен това тази година на масата ви за Нова година не бива да се присъстват свински ястия, но се допускат други видове месо. Тъй като прасето също се смята за символ на просперитет и финансова стабилност, има един знак: ако поставите сметка под коледната елха, ще бъдете финансово щастливи през цялата година.