Портрет на извънземен посетител през древността?

Портрет на извънземен посетител през древността?

04/03/2019 Off By nina

Китайците, както и много други древни цивилизации по света, вярват, че най-ранните им предци са слезли от звездите, за да установят Небесната империя на Земята.

Много отдавна, разбира се, хиляда години преди Христа, така наречените глобуси суи синг глобуси кацнали на Земята. Глобусите били светещи и населени от всемогъщи същества и, както китайците казват, „от древността до нашите дни, не можем да преброим всички суи синг, ​​които са идвали тук.“

Съществуват скални рисунки, изобразяващи фигури, носещи шлем с чифт пера от двете страни и удължение, подобно на антена.

Глава 8 от един много древен ръкопис, наречен Хуай-нан-цу, описва идилична епоха, когато всички живи същества на Земята, хора и животни живели в мир и хармония. През това време, пише ръкописът, „духовете често идваха при хората на земята, за да проповядват мъдростта на боговете”.

Скалните рисунки и картини често представляват единственото оцеляло доказателство за праисторически събития на Земята и от време на време ги откриваме в най-труднодостъпните места по света.

Рядък петроглиф е открит в отдалечен, почти недостъпен район на хълма Хуояоганг в югозападен Китай.

На него е изобразена чужда фигура, облечена в каска с чифт пера, вмъкнати от двете страни, и обект, подобен на антена, който излиза от центъра на шлема.

Изображението е издълбано на огромна скала с дължина 14-15 метра, ширина 6 метра и височина 10 метра. Освен това скалата е покрита със звездни карти, изображения на животни и различни символи и модели с неизвестен произход.

Скалата е издълбана с каменни инструменти, а резбата не е особено дълбока и е на най-малко три хиляди години, според някои китайски експерти, които са изследвали откритието.

„Въз основа на техниките за резба, петроглифът може да е бил направен през периода на неолита посредством каменно оръдие или друг тъп инструмент“, казва Чен Даюан, бивш директор на музея в Луоуд. Той също така добавя, че фигурата, изобразена на камъка, може да е на извънземно същество.

„Рисунката е там отдавна – каза местен селянин и – дори прадядото ми не знаеше кой го е направил. В миналото хората понякога са идвали тук, за да палят тамян и да се поклонят на скалата“.

Каменната резба, открита в хълма Хуояоганг в Китай, споделя много сходства с други петроглифи, открити по целия свят, като петроглифите sego cannyon (Юта, САЩ), които изглежда изобразяват същества със същите физически характеристики

Древните цивилизации са ни оставили невероятни следи за произхода и влиянието, което съществата от други планети и дори измерения са имали върху нашия свят.

Нека не приемаме историите на нашите предци като прости митове, защото онова, което тези древни цивилизации са изоставили, може да отговори на многото въпроси, които човечеството е търсело в продължение на хиляди години.

Превод от английски – Нина Жишева