Неандарталец съм и си го признавам!

Неандарталец съм и си го признавам!

08/02/2019 Off By djani

Не знам за вас, но на мен започва да ми идва в повече. На фона на случващото се днес, се чувствам неандарталец. Признавам си го.

Човечеството стигна дъното. Да, знам, че винаги може още. Обаче колко още? И не питам за никакъв „прЕател”, просто искам да знам… В изпъстрената си с абсурди история, хората имат периодични увлечения… Модата, политическите, финансовите и не знам какви още интереси, диктуват правила…

То не беше избиване и претопяване на цели народи, то не беше сексуална революция… Серийни убийци на свобода, помилвани педофили (които изнасилват момченца, още с излизането си под гаранция… да, това е истински случай), убити жени и бебета от ревност, има държави, в които се говори за узаконяване на педофилията…

Само вижте някоя статия от типа „Еволюция на баснкия”,  да речем. Голотата вече не прави впечатление никому. Дори напротив, натрапва се.

Познавам хора в зряла възраст, които се напиват до безпаметност и после се хвалят кой по-големи неадекватности е сътворил, повечето, от които дори не помни. Голям купон, няма що… Соцалната мрежа прилича на порносайтове. Момичетата нямат нищо против да им се предложи цена. Било по-лесно. Кое е по-лесно бре?!? Дори дяволът би предложил по-изискана сделка.

Неслучайно се нарича „Най-древната професия”, замислете се мацинки. И само да вметна, че има доста жени, които са загинали в борбата да отстояват правото си да работят, живеят, гласуват,  дори шофират… А вие къде ни връщате, м?!?

Тези дни интернет се люшка с коментари относно как в една високо развита във всяко отношение страна, дечицата още в детската градина щели да избират пола си…

Сега това какво е? Отклоняване на общественото внимание от съществените ни проблеми или конспирация в дългосрочен план за унищожаването на всякакви ценности като морал, семейни ценности и пр., вече звучащи като термини от епохата на „неандарталците”, както смело лепят етикети младите, разкрепостени… Как да ги нарека… Различни?!?

Имам да кажа само едно нещо на всеки самоопределящ се като различен. Различно е детето ми, което е диагностицирано с аутизъм, различни са колегите ми, които въпреки, че са в инвалидни колички, не се предават пред ежедневните предизвикателства и смело работят и творят, различно е хлапето, което помага на възрастно бабе да пресече улицата, жената, която намира портфейл и го връща. Тези хора са различни!!! Вашето какво е? Защо мислите, че някой се интересува с кого си лягате или как изглеждате?!? Нито е забранено, нито е подсъдимо, нито някой ще ви изгори на клада!!! Ама живейте бе… само, че тихо… Както си живее целият свят, т.нар. личен живот. Нали искате да бъдете приети в „нормалното” общество. Ами ето така правят „нормалните”.

Или пък „Парад на различната сексуалност”… Ха-ха–ха!

Знаете ли, имам много, ама много добри приятели с различна сексуална ориентация, но те нито го натрапват, нито го крещят… И са доста свестни хора. И ги обожавам. И да, не е болка за умиране, но и не! Не ми се струва никак весело!

Официално има 2 пола, бе хора – всичко друго е степен на извращение, което сам си избира и никой не се бърка.

Обаче, когато ми го натрапвате толкова организирано, когато изкривявате реалността и опитвате да убедите нас „задръстените неандарталци” колко сме тесногръди, когато цели институции ОФИЦИАЛИЗИРАТ нещо, което е далеч от общоприетите норми, тогава вече е дразнещо. Даже е гнусно.

И спокойно, историята на Содом и Гомор не е от миналата сряда…Елините, и особено римляните отдавна са открили топлата вода, капиш?!?

Защо на фона на толкова бедстващи, изчезващи видове, загиваща планета, толкова болни от неизлечими болести, отчаяни, депресирани, самозапалващи се от бедност хора, деца без родители, ориентацията на вашият мозък да ме интересува?!?

Дайте ми само една смислена причина и обещавам да си помисля върху това.

До тогава ще си стоя в неандарталската пещера, крайно консервативна и задръстена и ще боря по-значими проблеми от вашите…?!?

И ако си мислите, че съм някаква крайно сдържана моралистка, бъркате генерално. Не разбирам. Просто ми идва в повече.

източник снимки: Google

автор: Неандарталка ПалеОлитова