Странните и прекрасни японци

Странните и прекрасни японци

24/10/2018 Off By nina

Пътуването до Япония често се усеща сякаш върху вас са изсипали кофа с лед – усещането наистина е уау! Още с кацането на летището човек се сблъсква с любопитни различия.

Културните норми в Япония диктуват да се проявява уважение към всеки, а усмивката не бива да слиза от лицето. Гневът, осъждането и подигравките – ако съществуват – се маскират зад смутен смях, усмивки или стоически изрази. Никъде не се сблъскваш с очевиден негативизъм. От фетишите, които можеш да получиш от уличен автомат, до карикатурни версии на всичко от изпражнения до понички, Япония е просто … очарователна.

Този списък обобщава защо Япония е толкова странна, прекрасна и може би едно от най-страхотните места, които можете да посетите.

В Япония навсякъде има надписи, преведени на добър английски.

Японците правят невероятна пластмасова храна и тя е навсякъде!

Но и истинската не е за изхвърляне!

В тоалетните им свири музика и струйки топла вода измиват задните части. Можете да избирате от голямо разнообразие от музика, звуци от природата и водни ефекти, които можете да слушате и да гледате на електронния панел на стената. Можете да напръскате предната си част, гърба си или и двете си страни с топла вода, когато вече сте привършили с голямата си нужда от 21-ви век. Е, ще се понатъжите, когато се върнете в реалния свят и отново  седнете на студена тоалетна чиния.

 

 

Японците са най-милите и любезни хора на света!

Всичко в Япония е странно уникално и неща, за които и през ум не ви е минало, там изобилстват и са напълно нормално нещо. Подобно на този музей на паразитите – единственият по рода си в света и да, това на снимката е орган, обхванат от паразити.

 

 

И накрая, но не по важност, в Япония има най-много улични автомати в света. Искаш топла бананова напитка в кенче? Няма проблем! Крем сода с аромат на пъпеш? Получаваш! Искаш да си поиграеш на тото с автомата и разчиташ на късмет? И това е възможно. Това е  Япония!