Защо мъжете харесват жени с дамски нощници?

Защо мъжете харесват жени с дамски нощници?

04/10/2021 Off By trancer4o

Вечер, след цял ден работа, не мислим за външния си вид. Обикновено скачаме в удобни анцузи или пижами. Освен ако не отиваме на романтична вечеря с любим човек или на лудо парти с приятели – тогава се чудим какво да облечем.

Ако обръщаме същото внимание на нощното облекло, интимният ни живот би могъл да бъде от голяма полза. Както доказват изследователите, нашето нощно „творение“ оказва значително влияние върху сексуалния ни живот.

Учените решиха да проучат как една жена изглежда най-добре в спалнята. Резултатът е категоричен – представителите на мъжкия пол харесват най-много вечер в леглото си жените с дамски нощници!

На пазара се предлага огромно разнообразие от дамски нощници

Ето няколко съвета, с които да избереш най-подходящата дамска нощница за себе си – тази, с която просто ще влудите партньора си.

Избери цвят, който подхожда на тена ти. Добре е да се съобразиш и с предпочитанията на човека до теб. Ако връзката ви е романтична – може да заложите на нежни тонове, например розово или лилаво. Ако пък отношенията ви се базират най-вече върху страстта – изберете червеното. Проучванията сочат, че най-много мъже харесват черни или червени дамски нощници.

Нека материята е нежна на допир – това също ще добави нотка желание, ако партньорът ви се докосне до вас, макар и случайно. Изберете модел с тънки презрамки и дълбоко деколте.

И последния съвет, ако избираш дамска нощница за себе си – избери по-къс модел. Все пак стремежът е да си неустоима, нали?

А ето сега конкретен отговор на това защо мъжете харесват жени по дамски нощници. Ако те са наистина красиви, мъжете ги възприемат като еротично бельо и им действа като директна подкана за интимни отношения. Чувстват се специални и желани, а това със сигурност повдига самочувствието им и ги кара да са по-смели и настъпателни в желанията си.

Бул Бел предлага богат асортимент от артикули и търговски марки, доказани на българския и чуждестранен пазар. С повече от 28 годишния си опит в търговията на бельо, фирмата предосатвя на своите клиенти голямо разбообразие от дамско и мъжко бельо, бански костюми, домашно облекло и аксесоари.

Можете да пазарувате удобно от вкъщи, по което и да е време на деня и нощта. В онлайн магазина на Бул Бел пазаруването на бельо може да бъде лесно и удобно без риск. С Бул Бел винаги може да разчитате на бърза доставка, лесна замяна или връщане, както и на консултати, които да ви съдействат при нужда от помощ.