Завоевателят – Селфи дрон

Завоевателят – Селфи дрон

25/10/2018 Off By nina

Знаете ли, че една нова американска мода завладява света?

Телефонните селфита вече са минало. Истината е, че хората започнаха да се отегчават от тях…

В началото беше стандартното селфи, направено с телефон, след това се появи селфи стикът, а сега селфито достигна съвсем ново ниво!

Преди някой да разбере какво се случва, хиляди започнаха да качват снимки, направени от всякакъв ъгъл, които направо отвяваха всичко останало. Плъзнаха по социалните мрежи като вируси и скоро всички полудяха по тях!

Какво е това чудо?

Запознайте се с чисто новият дрон X Pro, пробив в дронната технология, който е направен така, че да може да лети с лекота. Това прави заснемането лесно и спиращо дъха!

Двама германски инженери установили, че дроните са тежки и трудни за летене. Така че, събират главите си и проектират ултра компактен, лек малък дрон, който има всички предимства на модел от най-висок клас.

Дронът X Pro се стабилизира и контролира лесно, зарежда се на живо и записва на телефона ви. Лесен е за ползване дори и от хора, които го правят за първи път.

 

Как действа дронът X Pro?

Първо инсталирайте приложение (просто сканирайте QR кода в ръководството). Това отнема само няколко минути.

След това поставете батерията в дрона и стартирайте приложението. Вече сте готови да летите с дрон X Pro!

Ето най-хубавата част: летенето е изключително лесно. Полетът на дрона е гладък и естествен като каране на велосипед. Забележително е колко стабилни и гладки са контролите! След като дронът е във въздуха, включете вградената камера. Вече можете да правите изумителни снимки и видеоклипове. Може да снимате от ъгли, които са невъзможни с телефона. Приятелите ви направо ще паднат!