Какво можем да си купим от еВау

Какво можем да си купим от еВау

04/11/2018 Off By nina

Всички знаем какво разнообразие можем да открием в eBay. Но, покрай компютрите, очилата, бебешките стоки и всичко останало, за което можем да се сетим, там откриваме и неочакваното.

Дъвката на Бритни Спиърс

На концертите си поп-легендата често плюе дъвката си. Нейни фенове са готови на всичко, за да притежават една такава ценност. И откъде да си я набавят другаде освен от eBay?!

Напълно функциониращ бъбрек

Основно правило на електронния търг е забраната да се продават части от човешкото тяло и продукти, изработени от такива части. През 1999 година обаче се появи обява за „напълно функциониращ“ бъбрек. Наддаването за него достигна до фантастичната сума от 5 750 100 долара. Продавачът дава възможност за избор – ляв или десен, както и поема всички разходи по трансплантацията.

Гащите на Майкъл Джексън

Малко след като голяма част от бельото на звездата беше конфискувано, тъй като представляваше веществени доказателства по съдебния процес срещу него за педофилия, през 2003, в eBay продадоха чифт негови боксери за милион долара

Гаджето Кели Грейвс

Дейл Лийк се ядосал на гаджето си Кели и решава да я продаде в eBay! „В доста добро състояние, с едва забележими следи от употреба!“ Преди от eBay да свалят обявата, наддаването достигнало до 119 000 долара!

Шапката на принцеса Беатрис

Спомняте ли си онзи странно изглеждащ аксесоар, който се поклащаше на главата на принцесата по време на кралската сватба? Наистина рогатата шапка беше продадена с благотворителна цел, но все пак цената й стигна невероятните 30 000 долара!

Досадна баба

 

Когато някой започне прекалено да ти пили нервите какво друго ти остава, освен да то продадеш в eBay. Десетгодишната Зоуи Пембертън от Англия предлага баба си, която много й мрънкала, за да види дали изобщо някой ще си купи баба. Преди eBay да свали обявата, цената на строгата бабка достигнала 27 000 долара.

Кичур коса на Джъстин Бийбър

През 2011 певецът подарява кичур от косата си на Елън Дидженеръс, която искрено е поласкана, но решава да я продаде в eBay с благотворителна цел. Цената на кичура достигнала 40 668 долара!

Девственост            

    

През 2008 жена с псевдоним Натали Дилън предлага в еВау девствеността си, за да може, както твърди тя, да плати за образованието си. Любопитното в това предложение е, че не е първото, което се появява в интернет търга. Девственост там се предлага още от 90-те години на миналия век. Абе, колко да струва едно образование?