За ползите от суроватъчния протеин с фибри

За ползите от суроватъчния протеин с фибри

06/04/2021 Off By trancer4o

Ползите от суроватъчния протеин с фибри

За никой не е тайна, че протеиновият шейк предлага отлична възможност за по-добро представяне във фитнес залата и по-бързо покачване на мускулна маса. Прибавете обаче и фибри към него и се подгответе да бъдете приятно изненадани. Комбинацията от суроватъчен протеин с фибри носи още по-големи ползи и то за още по-кратко време. Какъв е крайният резултат? По-атлетично тяло, по-добре изразена мускулатура, повече енергия и по-нисък процент телесни мазнини.

Когато става въпрос за покачване на чиста мускулна маса, суроватъчният протеин изолат няма равен. От скоро обаче, учените откриха, че протеинът е още по-добър в това, когато е комбиниран с диетични фибри. Точно така, суроватъчният протеин изолат вече си има съюзник, а вие – още по-добър помощник за отлични резултати.

Ползите от суроватъчния протеин изолат

Ползите от приема на суроватъчен протеин изолат са многобройни. По-бързо покачване на чиста мускулна маса, по-добре изваяно тяло, по-добро представяне в залата, повече енергия и по-бързо възстановяване. Примерите са безброй, а по-добрата новина е, че всички те са положителни.

 • По-висок процент мускулна маса
 • По-нисък процент мазнинна маса
 • По-високи енергийни нива
 • По-добро представяне във фитнес залата
 • По-бързо възстановяване след тренировка
 • По-атлетично тяло
 • По-високи нива на тестостерон

Ползите от фибрите

Въпреки че фибрите остават до голяма степен неразградени в чревния тракт, те играят важна роля в редица физиологични процеси. Тези полезни хранителни компоненти ви държат сити за по-дълго, подобряват функцията на храносмилателната система, понижават нивата на “лошия” LDL холестерол, регулират кръвната захар и подпомагат отслабването. 

 • Подобряват храносмилателната функция
 • Подтискат апетита
 • Регулират нивата на кръвна захар
 • Понижават холестерола
 • Подпомагат отслабването

Ползите от съроватъчния протеин с фибри

Както суроватъчният протеин, така и фибрите сами по себе си носят редица здравословни ползи. Когато ги комбинирате обаче, ефектът става синергичен. С други думи, 2 + 2 вече не е равно на 4, а на 8. Редица по-нови изследвания констатират, че комбинацията от суроватъчен протеин с фибри, носи още по-големи ползи, не само на тези, които работят върху строежа на мускули, но и на тези, които желаят да постигнат по-стройна фигура.

Суроватъчният протеин изолат с фибри ни дава най-доброто от двата свята. А именно, по-изразени мускули, по-стройна фигура, по-високи енергийни нива, по-добро храносмилане, по-бързо възстановяване и по-добри био маркери. Казано с едно изречение – по-добри не само отвън, но и отвътре.

Протеин изолат с фибри

Съчетанието от суроватъчен протеин изолат с фибри е сравнително нов и изключително успешен подход в подобряването на физическото здраве и външния вид. Сами по-себе си, двете съставки носят многобройни ползи, но когато бъдат комбинирани, започват да се случват чудеса.

Производителите на фитнес добавки знаят това много добре и на пазара вече могат да се намерят доста протеинови прахове, комбинирани с фибри. Един от тези продукти, който се отличава с изключително високото си качество, е Fairy Whey ISO, на компанията Power2Go.

Fairy Whey ISO е висококачествена протеинова добавка, използваща суроватъчен протеин изолат в най-чистата му форма. В допълнение към това, съдържа комплекс от вещества, които допринасят за поддържане на здрави кости, оптимално храносмилане и още по-бързо възстановяване след тежка тренировка. Освен аминокиселини с термогенен и липотропен ефект за ускоряване на метаболизма, в продукта влизат колаген, хиалуронова киселина, витамини, минерали и разбира се – фибри.